fbpx

Amenajarea balconului cu ajutorul prelucrarii CNC

Datorita spatiului redus din casele noastre, sau poate si a comoditatii, multi dintre noi ajungem sa aruncam pe balcon tot ceea ce ne incomodeaza prin casa si astfel blocam un spatiu ce ar putea sa aduca un plus de confort locuintei noastre. Cu putina creativitate si cu ajutorul unui atelier de prelucrare CNC putem transforma balconul nostru intr-o oaza de relaxare.

Iata cativa pasi ce te vor ajuta sa eliberezi balconul si sa-l transformi intr-un loc in care iti va face placere sa iti petreci timpul:

Pastreaza doar lucrurile pe care le folosesti si depoziteaza-le inteligent

Cu siguranta de-a lungul timpului ai adunat mai multe lucruri pe balcon decat folosesti in mod obisnuit. Scoate-le pe toate si creaza doua gramezi: una pentru lucrurile pe care stii ca le vei mai folosi, iar alta pentru cele care stau de mult timp neatinse si pe care mai bine le oferi mai departe pentru a elibera din spatiu. Pentru obiectele pe care vrei sa le pastrezi poti crea cu ajutorul unui atelier de prelucrare prin frezare CNC un spatiu de depozitare personalizat dimensiunilor si conceptului tau. Poti incadra aici si o banca cu lada de depozitat pentru a profita de fiecare centimetru disponibil.

Transforma balconul intr-un spatiu de relaxare

Acum ca ai reusit sa eliberezi mare parte din balconul tau, poti dedica acest spatiu pasiunilor tale. Ti-ai dorit intotdeauna sa incerci sa pictezi sau poate sa ai propriul tau atelier unde sa experimentezi cu diverse materiale si texturi. Nimic nu te mai impiedica acum sa ai un loc in casa dedicat hobby-ului tau. Daca momentul tau de relaxare inseamna o cana de cafea si o carte buna, te poti folosi de spatiul eliberat pentru a adauga un fotoliu confortabil si o masuta interesanta pentru o atmosfera linistita, mai aproape de natura. Foloseste-te de orice material ce se poate prelucra usor CNC cum ar fi pal, lemn sau MDF pentru a transofrma aceste proiecte in realitate.

Foloseste-te de lumina naturala

Cu totii avem nevoie de soare pentru buna functionare a organismului. Poti transforma balconul in propria ta gradina urbana pentru zilele in care nu ai prea mult timp sa iesi afara, insa cateva minute de relaxare iti vor prinde nespus de bine. Aranjeaza plantele intr-un suport sau pe o etajera, astfel incat sa poata capta toata lumina disponibila, profitand de spatiu pe verticala. Poti chiar sa cresti ierburi aromatice pe care sa le folosesti in mancare sau intr-un cocktail de relaxare la apus. 

Daca lumina este totusi o problema si te impiedica sa folosesti balconul la anumite ore, poti bloca o parte din razele soarelui cu ajutorul unui panou decorativ traforat prin tehnologia de frezare CNC. Alegand un design floral sau minimalist, poti crea o atmosfera intima si moderna astfel incat sa te poti bucura de zona ta de relaxare pe toata durata zilei.

Ti-au placut ideile noastre de amenajare a balconului, sau ai propriul tau concept pentru acest spatiu? Nu mai amana si sfatuieste-te cu colegii nostrii din atelierul de prelucrare si frezare CNC pentru a transforma in realitate proiectul tau!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close

Machine Mission

Debitare si prelucrare prin frezare CNC in lemn, MDF, polistiren, aluminiu sau plastice

Close

Sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.

Machine Mission

Debitare si prelucrare prin frezare CNC in lemn, MDF, polistiren, aluminiu sau plasticeCurrency