fbpx

Amenajarea biroului de acasa cu ajutorul prelucrarii CNC

Conditiile actuale ne-au impins din ce in ce mai mult sa mutam timpul si activitatea petrecuta la birou in propriile case. Cu putina imaginatie si cu ajutorul unui atelier de prelucrare CNC putem face lucrul de acasa mai placut. 

Uneori avem impresia ca munca incepe usor-usor sa invadeze din spatiul si timpul personal, fiind mai greu sa ne deconectam de probleme la sfarsitul programului sau chiar sa ne concentram la ele atunci cand este nevoie. Astfel ne lovim de situatia in care trebuie sa gasim solutii inteligente pentru a separa munca de acasa de timpul nostru liber si viata in familie, chiar daca ele se afla sub acelasi acoperis. 

Iata cateva idei pentru a crea un spatiu personalizat si dedicat lucratului de acasa:

Incearca sa aloci un spatiu special dedicat pentru munca ta

Atunci cand folosesti laptopul pe masa din bucatarie sau pe canapea, iti va fi cu siguranta mai dificil sa treci din starea mentala de relaxare la cea de concentrare necesara atunci cand lucrezi si invers. Alege un spatiu in casa special destinat pentru serviciu in care poti amenaja un birou personalizat nevoilor tale. Gandeste bine cum aranjezi acest loc astfel incat sa ai la indemana toate instrumentele necesare atunci cand lucrezi. O solutie ar fi crearea unui birou custom, specific nevoilor tale si spatiului disponibil, sau chiar un birou modular ce poate fi adaptat si pentru ceilalti membrii ai familiei. De asemenea, daca spatiul este o problema, poti alege varianta de birou pliabil sau convertibil. 

Cu ajutorul unui atelier de prelucrare CNC iti poti crea un birou pe care ti-l desenezi tu si atelierul il poate debita cu ajutorul CNC-ului direct pe dimensiunile si conceptul tau.

Separa zona dedicata job-ului de restul casei

Ideal ar fi sa poti aloca biroului tau o camera separata, astfel incat sa existe aceasta granita intre munca si viata personala. Putem gasi insa solutii si pentru cei care nu au atat de mult spatiu si trebuie sa integreze biroul lor intr-una din camerele deja existente. Separa zona dedicata job-ului de restul camerei cu ajutorul unui panou decorativ traforat cu tehnlogia de frezare CNC. Poti alege un design modern potrivit casei tale, fara sa ocupi foarte mult spatiu, acesta fiind mult mai ingust fata de un perete. Astfel vei reusi sa desparti cele doua spatii, adaugand in acelasi timp un element de decor inedit.

Daca spatiul iti permite, poti separa biroul de restul camerei printr-o etajera deschisa pe ambele parti unde poti aseza carti, plante sau alte obiecte decorative. Astfel creezi un spatiu suplimentar de depozitare, separand cele doua zone inteligent si adaugand un plus de design incaperii. Poti construi aceasta etajera personalizata nevoilor tale din orice material care se poate prelucra usor CNC: pal, lemn sau MDF si o poti vopsi astfel incat sa se potriveasca cu restul elementelor de mobilier din camera.

Adauga accesorii ce te reprezinta

Pentru a fi productivi in ceea ce facem, trebuie sa ne simtim bine in spatiul in care muncim. Acesta este motivul pentru care trebuie sa faci loc si unor elemente de decor care sa iti aduca acea stare de bine sau “hygge” cum spun danezii. Aloca spatiu unei plante intr-un ghiveci interesant sau o vaza frumoasa cu flori proaspete. Cu ajutorul prelucrarii CNC iti poti crea coastere personalizate din pluta pentru cafeaua sau ceaiul de dimineata. Imbina aceste arome cu o lumanare parfumata intr-un suport dragut ce iti aduce un plus de confort. Creaza un panou interesant din pluta unde iti poti aranja si prioritiza task-urile. Poti folosi perne sau paturi pentru a sta cat mai confortabil atunci cand esti in cautarea celor mai bune idei.

Daca ai in plan realizarea unui spatiu destinat lucratului de acasa, atelierul nostru de prelucrare si frezare CNC te poate asista in  crearea unui design, prototiparea si prelucrarea proiectului mult dorit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close

Machine Mission

Debitare si prelucrare prin frezare CNC in lemn, MDF, polistiren, aluminiu sau plastice

Close

Sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.

Machine Mission

Debitare si prelucrare prin frezare CNC in lemn, MDF, polistiren, aluminiu sau plasticeCurrency